Тези зодии никога не биха се събрали с бившо гадже

Лъв

Лъвовете обичат да доминират във всеки аспект от живота си, включително и в романтичните връзки. Те са уверени в себе си и желаят другите да се грижат за тях като за царе. Затова смятат, че е унизително за тях да дадат втори шанс след раздяла. Дори когато са наранени, лъвовете ще изглеждат силни и спокойни. Колкото повече се опитвате да си ги върнете, толкова по-уверени ще са те, че това не трябва да се случва. Тези знаци знаят, че заслужават най-доброто и ще си кажат, че ваша е грешката, че сте ги изпуснали.

Скорпион

Всички в обкръжението на скорпионите знаят, че тези знаци не толерират безсмислените неща и винаги са сериозни във връзките си. Но пренебрегнат ли веднъж скорпиона, той няма да се обърне назад. Загубят ли доверието си във вас, значи са го загубили завинаги. Скорпионите мразят нечестността, лъжите, измамата, лицемерието и имат способността да усещат тези неща. Случило ли се е това, не разчитайте, че някога ще ви простят. Излизат с гордо вдигнати глави от ситуацията, като лъвовете.

Стрелец

Стрелците искат автономност след раздяла. Те задължително си почиват поне малко след сериозна връзка и искат да обърнат внимание на себе си. Според тях е най-добре да се живее за момента и когато нещо е приключило, просто се запътват към ново, не биха губили време със старото. Този знак обича свободата си и ако по време на връзката сте били като лепка, стрелецът няма да ви иска обратно.

Козирог

Козирозите също се отнасят много сериозно към живота, отношенията и връзките, като скорпионите. Умеят да се контролират. Може да преживяват трудно раздялата, но няма да го покажат. Дори да ги молите със сълзи на очи за втори шанс, те няма да трепнат и да се разчувстват, дори вътрешно да изживяват нещата зле. Ако вие сте зарязали козирог, той никога няма да ви го прости. Опитате ли да говорите с него, всъщност той може да ви обясни колко виновни сте за раздялата и да ви развали насторението още повече.

Водолей

Водолеите преминават няколко фази след раздяла. Първо страдат, после се забавляват, но няма да издадат какво правят. Те трудно изразяват емоциите си, независимо дали негативни или позитивни. Но едно е сигурно – водолеят няма никога да направи компормис, ако сте нарушили обещанията си. Може да ви изслушат, да опитат да ви разберат, защото просто не им се спори, не искат да драматизират. Но решенията им винаги са добре обмислени. Знаят, че вторият шанс е по-вероятно да е грешка, която ще причини още повече драма и болка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *