Тези зодии никога няма да спрат да те обичат

Все още търсиш любовта? Чудиш се дали следващата ти връзка ще продължи дълго? Не искаш повече да те нараняват? Истината е, че много хора се обичат, разделят се и откриват отново любовта. Част от теб ти казва, че трябва да продължиш напред и да спреш да мислиш за предишната си половинка. След някои връзки това ни изглежда невъзможно, защото след раздялата са ни оставили наранени и без никакви сили, но искаш отново да си с тях…

Все пак има обяснение защо това се случва и не е чак толкова лошо нещо. Целият образ на човека, който ни е наранил, е придружен и със спомени, които ни напомнят колко хубаво е било. Мислим си, че няма да намерим друго, защото връзката ни е била идеална. Фактът, че имаме такъв образ в главата си, не е нещо негативно, а показва, че и след раздялата, имаме сила да обичаме и да сме емоционални.

Не се обвинявай за края на връзката, но избягвай контакта с бившия си партньор. Не се питай какво би било. Прекарвай повече време с приятелите и със семейството си. Отнема време, но пък астрологията може да ти помогне. Има хора като теб, които искат дълготрайна и здрава връзка. Когато се влюбят, то е завинаги и са готови да дадат всичко от себе си. Ето и кои са те:

1. Овен

Овенът като огнен знак е страстен за всичко, с което се захване, както и за любовта. Любовта му е като магия и гори вечно. Той е романтик, който се отнася към половинката си по най-правилния начин – за него тя е единствена. Овенът иска дълготрайна връзка, в която и двамата са честни и искрени.

2. Телец

Телецът не се разкрива веднага. Не си мислете, че сте му безразлични, защото на него му отнема време да се отпусне и да покаже чувствата си.  Когато се влюби, то това е любов за цял живот. Труди се, грижи се за половинката си и се доверява напълно. Можеш да очакваш и сексуалният ви живот да е разтърсващ, защото Телецът е страстен любовник.

3. Рак

Ракът може да е много нежен и отдаден. За нещастие, понякога е малко обсебващ. Прави големи жертви, за да е щастлива половинката им, а когато не е, е тъжен и наранен. Ракът ще направи всичко за благото на връзката и семейството му. Напълно искрен е..

4. Дева

Девите са много сдържани и скромни. Предпочитат личният им живот да остане личен. Можеш да видиш романтичната им страна, когато се влюбят и са сигурни във връзката. Те окуражават половинката си, трудят се и са много грижливи. Обичат да дават всичко, но искат да получат същото в замяна. Ако си съгласна с това, връзката ви ще продължи вечно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *