Тези зодии ще се къпят в пари през февруари

Павел Глоба се обърна към звездите за прогнозата за Февруари 2021 г. и според тях това ще бъде един от най-успешните във финансов аспект периоди през годината. Това се дължи на благоприятните взаимодействия на планетите по време на него. 

В края на краищата целият месец ще се управлява главно от съвпада на две положителни планети – Юпитер и Венера.

Както знаете Венера в астрологията е символ на парите, която обаче не ни дава само финансови успехи, но и внася любов и хармония в живота ни. 

Юпитер от друга страна дарява живота ни с късмет. Съюзът и съвпадът между тези две планети обещава сериозни парични постъпления за няколко зодии. Гарантирана им е и хармония в любовта, намиране на половинка или задълбочаване на връзката със сегашната.

Енергийният връх на този аспект ще бъде в средата на февруари и има 7 зодии, които ще усетят тази връзка между двете планети.

 Става въпрос за Водолей, Близнаци, Везни, Овен, Стрелец, Дева и Рак.

Козирозите също могат да разчитат на големи финансови постъпления, защото Водолеят при тях е във втори дом, който отговаря именно за финансите. 

Друго приятно събитие през февруари е аспектът „Портата на Пепеляшка“, формират от взаимодействието между Венера и Хирон. 

Името на този аспект говори само по себе си, че именно тогава ще можем да срещнем нашия принц, който да ни издигне в социален и материален план.

Този аспект носи също така неочаквани финансови постъпления и успехи на работното място. Смята се, че Хирон дава ключовете за даровете на Венера, а тя е любов, хармония и пари.

Този аспект ще е валиден през първите две седмици на февруари. По това време е много важно да сме внимателни с хората, които влизат в живота ни и с които общуваме най-много. 
Тази връзка ще бъде особено силна за Водолей, Овен и Стрелец. А Меркурий е ретрограден в края на месеца, пише jenata.blitz.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *