Тези сънища предупреждават за непосредствено надвиснала опасност!

Съществува поверие, че сънищата, които сънуваме са предвестници на събития, които могат да ни сполетят в бъдеще време. За такива пророчески съновидения се твърди, че са в състояние да ни предупредят за грозящи ни опасности и нещастия. Трябва да обърнем внимание, че сънищата, които сънуваме могат да бъдат плод на събития преживени през деня, на вълнуващи срещи или даже да са следствие на нашата фантазия.

В следващите редове ви предлагаме да се запознаете с тълкуването на някои сънища, за да сте по-внимателни, което не гарантира непременно, че всеки лош сън е сигнал за тревога.
Сънища, които предвещават болест

Ако косата ви насън побелее ви очаква болест. За заболяване предсказват и развалената храна, течащата кръв и развалените зъби.
Ако по време на сън се видите с дрипави или прекомерно тесни дрехи, ще ви сполети болест, която лесно ще премине и бързо ще се възстановите.

Ако сънувате сляп човек, някой ваш близък или роднина ще го сполети лоша болест.
Часовник, който тиктака в съня ви е знак за болест.

2. Сънища предсказващи смърт

Сънувате ли черен воал или шалче, това е предупреждение за смърт. Ако сънувате, че ви пада зъб, гласете се за най-лошото.
Най-кошмарните сънища са, ако ви се появи насън прилеп или кукумявка, която издава крясъци. Ако ви се присъни, че берете гъби или някой ви подава гъби ще загубите нещо много скъпо за вас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *