Топ теми

Тези 3 зодии не ги хващат клетвите

Циганската хипноза действа моментално. Трябва само да погледнете в очите на циганка и да започнете да слушате нейния мелодичен глас, тъй като връзката с реалността става по-слаба и вярата в предсказаното бъдеще се засилва. Циганите използват различни техники за хипноза, които им позволяват деликатно да открият информация за клиента: първо използват общи фрази, а след това дават смели прогнози за бъдещето, за които искат много пари. Представителите на трите знака не се влияят от циганската хипноза. Помагат им силен характер, проницателност и способност да поддържат разума дори в трудни ситуации.

Мистичният Скорпион

Скорпионите изграждат много млади защита, през която измамниците не могат да преминат, а хипнозата на практика не ги засяга. Скорпионът се интересува от различни психологически техники, може дори да практикува хипноза, така че няма да се поддаде на влиянието на други хора . Хипнозата над Скорпиона практически няма ефект. Мистиката на този зодиакален знак е в способността му да абстрахира от вътрешния свят, да натрупва енергия и да може да я преобразува в творение.Скорпионите могат да вдъхнат увереност в себе си и близките си, че ще успеят и тяхната самохипноза действа много по-ефективно, отколкото да убеждават циганите.

Отбранителният Козирог

Козирогът трудно пуска нови хора в личното си пространство. Още по-малко позволява на близки приятели и роднини да влияят на вътрешния му свят, а неговият характер и цел рядко се променят. Козирогът първоначално заема затворено положение, защитавайки се от външни влияния, така че дори и най-сръчният циганин не може да премине през тази броня. Козирогът мисли разумно и винаги е готов за измамата, лицемерието и проявление на други отрицателни човешки качества, така че усърдно се учи от грешките на другите.

Рационалната Дева

Девите не спират да анализират ситуацията и да поставят под въпрос всичко случващо се около себе си. Те са в постоянно търсене на отговори. Хипнозата включва отпускане и емоционалното включване на човека, а Девата не може да се отпусне и да прехвърли контрола върху ума си на някой друг.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *