Тези 5 зодии нямат спирка, изневеряват, не подбират…

Въпреки че изневярата е в разрез с моралните ценности на много хора, тя е често срещан феномен. Някои имат усет как да разпознават хората, които изневеряват, а на други такъв усет липсва.

Поради тази причина на помощ идва астрологията. Според нея някои зодиакални знаци са по-склонни към изневяра от други.

В тази връзка астрологът Синди Маккейн споделя пред “Дейли мейл”: “Всички имаме своите нужди в една връзка, за някои зодии, може да се каже по-сигурно”.

В зодиака присъстват три “основни модалности” или начини, по които характеристиките се изпитват, изразяват или приближават.

Кардиналните зодии (Овен, Рак, Везни и Козирог) са тези, които обичат да предприемат инициативи. Фиксираните зодии (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) обичат да запазват статуквото, а изменчивите знаци (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби) са склонни да бъдат много адаптивни.

По пътя на логиката има много по-голяма вероятност фиксираните знаци да останат верни, за разлика от всички останали.

Въпреки че някои зодии са по-склонни да останат верни от други, не всички хора от определен знак попадат под общ знаменател.

  1. Овен (21 март – 19 април)

Овенът е зодия, управлявана от Марс. Марс е планетата на действието, агресията и сексуалността. Можем да перифразираме и да кажем, че съществува голяма вероятност Овенът да изневери. Техните импулси и желания могат да попречат и на най-добрата им преценка.

Според астролога Ейми Трип при Овните се появяват кратки периоди на романтика и внимание. След време обаче те им стават скучни и започват да търсят нов “магнит” за тяхното внимание.

Когато се стигне до скриване на изневярата, те ще се опитат, но също така ще им е трудно да го направят. “Те са склонни да са твърде прибързани и нетърпеливи, което може да доведе до грешки”, казва Трип. Те никога няма да признаят сами за случилото се. Ако бъдат подканени или разкрити, ще бъдат директни и ще си кажат истината.

  1. Близнаци (21 май – 20 юни)

Измежду всички зодии на зодиака може би най-вероятно ще изневерят Близнаците. Двойственият символ на Близнаците притежава недвусмислено послание. В тяхната натура съществуват две личности, които трябва да бъдат достатъчно познати на партньора/ката.

Според Маккейн, Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода и гъвкавост в живота си, за да бъдат щастливи. “Те са социалните пеперуди на зодиака, така че дали си пишат с някой, или просто си говорят, то е част от деня им”, казва тя. “Причината за дублирането се корени в желанието да задоволят както емоционалните, така и психическите аспекти на своите желания”, споделя още Маккейн.

Въпреки че никога нямат намерение за изневяра, понякога това просто се случва. “Близнаците са много умни и биха намерили начини да скрият изневярата от партньора си”, заключава Трип.

  1. Везни (23 септември – 22 октомври)

Символът на тази зодия е везна не по случайност. За Везните изключително важен е балансът, а наличието на добри отношения е част от него. Причината, поради която те най-често изневеряват е липсата на нещо във връзката. Поради тази причина ще се опитват да запълнят празнината като потърсят нещо другаде. Въпреки че те се почувстват изключително виновни за изневяра, ще направят всичко по силите си, за да го скрият и да съхранят мира.

“Везните не са толкова тайни като Скорпион или Риби и не са толкова бързи като Близнаци”, казва Маккейн. Ако бъдат поставени в ъгъла, те ще бъдат честни.

Докато партньорът на Везните задоволява всички техни нужди, той ще има вярна половинка.

  1. Скорпион ( Октомври 23 – Ноември 21 )

“В действителност Скорпионът е един от най-верните от всички зодии. Ако изневерят обаче, има вероятност да го скрият”, казва Маккейн. Това е така, защото криенето на тайни е присъщо за натурата на Скорпиона. Ако Скорпион изневери, има много дълбока причина за това. Въпреки че не съществува правдоподобно оправдание за изневяра, типичният лоялен Скорпион ще бъде подтикнат към изневери поради дълбоки емоционални рани или прекъсване на връзката.

Някои Скорпиони могат дори да се насладят на рисковете от “тайната романтика, защото получават тръпка от запазването на това в дълбока тайна”, заяви Маккейн. Скорпионът се управлява от Плутон, който е планетата на мистериозността и скритото. Поради тази причина, когато става дума за укриване на връзка, Скорпионите са най-умелите в това.

Добрата новина е, че Скорпионите ценят лоялността в отношенията си. В случай, че бъдат хванати в изневяра, вероятно няма да го направят отново.

  1. Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите, като Близнаците и Везните, са поставени под знак за двойственост. Видимо е, че знакът изобразява две риби, плуващи в противоположни посоки. “Те са заинтригувани от полярности, така че са склонни да се намагнетизират от онова, което е противоположно на връзката, в която са”, споедля Маккейн.

“Носейки розови очила, тревата винаги изглежда по-буйна от другата страна”. Що се отнася до въпроса за пазенето на тайни, Рибите са много умели в това отношение. Поради това, че те не харесват конфликтите, ще се опитат да го скрият, доколкото могат. Положителното е, че те не го правят често. “Докато сте нежен и съпричастен партньор, Вашите Риби ще Ви бъдат верни”, твърди Маккейн.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *