Телешки стек с розмарин и френска горчица

Необходими Съставки

телешки стек – 400 г

ЗА МАРИНАТА

зехтин

балсамов оцет

горчица 1 ч.л.

розмарин – 1 с.л.

чесън на прах – 1/2 ч.л.

черен пипер

сол

моркови – 500 г

копър – 1/2 връзка

Начин на приготвяне

Марината се разбърква и в нея се налага телешките стекчета за 30 мин.

Пече се на загрят тиган, като се обръщат два пъти всяка страна по 3 мин и се залива периодично с останалата марината.

Сервира се стек с настъргани морковим овкусени с копър и сол, както и плодове и вино.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *