Топ теми

Тенис надежди на Благоевград закриха летния сезон с вълнуващ градски турнир

Тенис надежди на Благоевград закриха летния сезон с атрактивен градски турнир, организиран от клубовете „Мачпойнт” и  „Пирин”. На кортовете се изявиха общо 14 момчета и 6 момичета до 14-годишна възраст, като поради лошото време се наложи полуфиналите и финалите да се доиграят на закрито в спортния интернат. Младите състезатели показаха истинска борбеност, качествена битка и феърплей при отлична организация.

След изиграните двубои, изпълнени с много емоции и спортен хъс, първото място при момчетата заслужи Димитър Конакчиев с подгласници Филип Конакчиев и Марио Костадинов.

При момичетата шампионската купа вдигна Мануела Шопова, а на второ и трето място се класираха съответно  Цветина Барудова и Елина Радева.

Всички участници получиха заслужени поздравления за представянето и сърцатата си игра и се зарекоха да продължат да тренират любимия си спорт. „Ползите за децата от подобни събития и изяви са огромни, затова в бъдеще планираме тези градски турнири да станат традиция”, сподели треньорът в „Пирин” Илиан Анастасов.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *