Тест: Коя ръка е женска?

Хората са загадъчни същества. Всеки човек е индивидуален със своя сбор от черти на характера, нагласи, чувства и преживявания. Ето защо от време на време е така трудно да се стигне до неговата същност. Психолозите от дълго време се опитват да изследват различните типове хора. Този тест е съставен, за да проучи Вашата увереност и амбиция. Всичко, което е необходимо да направите, е внимателно да погледнете тези пет ръце и да решите за себе си коя от тях принадлежи на жена.

Ако сте избрали ръка А:   Не сте уверени в себе си и поради това не обичате да се разкривате много пред хората. Ако желаете нещо то можете да станете нетърпеливи и дори зависими. Винаги сте загрижени за другите.

Ако сте избрали ръка Б:   Вие сте много дружелюбен и добър човек. Уверени сме, че ви считат за тактичен и внимателен. Вие сте прекрасен слушател и вашите качества позволяват лесно да заслужите доверието на околните.

Ако сте избрали ръка В:   На вас трудно се отказва поради завишената ви самооценка и малко повече егоизъм. Вие винаги си поставяте големи цели и действате в името на амбицията. Вие не сте много добър слушател и върху това трябва да поработите.

Ако сте избрали ръка Г:   Вие често сте склонни да отлагате важните работи “за после” и да се изплъзвате до последния момент. Считате, че паниката е разрушителна, затова оставате спокойни даже и в най-силната буря. Стараете се да се справяте с всеки проблем, прилагайки минимални усилия и не си позволявате да работите до изтощение.

Ако сте избрали ръка Д:  Вие сте по скоро наблюдател на ставащото около вас, отколкото активен участник. Предпочитате първо да се огледате на всички страни и тогава да действате. Понякога сте доста натрапчиви. Винаги имате много планове и въпроси. към които вие подхождате със цялата строгост и педантичност.

Трябва да знаете, че няма правилен отговор, в противен случай това щеше да е изпитен билет, а не психологически тест.marica.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *