HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТЕСТ! Проверете дали сте избрали правилната работа

Ще бъдете истински късметлии,  ако написаното до голяма степен съвпада с вашия случай, коментира tialoto.bg. А ако не намерите нито едно съвпадение, време е да се замислите.

Ето шестте критерия, които ще ви помогнат да прецените колко добра или недобра е сегашната ви позиция за вас.

Намирате работата си за възнаграждаваща

И то не просто заради заплащането, което получавате, а защото от душа се радвате на всички резултати, които постигате сами и в екип.

Чувствате се мотивирани всяка сутрин

Вместо с нежелание да спрете алармата на часовника, ставате изпълнени с оптимизъм и идеи. Готови сте за работния ден и усмивката не слиза от лицето ви, защото го очаквате с нетърпение.

Не се оплаквате в неделните вечери

За повечето хора неделя вечер е тъжно време, защото уикендът приключва и на другия ден ги чака „противната“ им работа. Но не и за вас! Вие се чувствате чудесно на работното си място, потопени в свои води, и понеделникът за вас не е лош ден, а ново начало.

Не спирате да говорите за работата си

И най-важното – правите го вдъхновени от това, което вършите.

Харесвате компанията на колегите си

Това е още една причина да бързате към работното си място и да се чувствате добре там в обкръжението на хора, с които се виждате или бихте се виждали и в свободното си време.

Не броите часовете до края на работния ден

Дори нямате проблем с това да останете в извънработно време, за да довършите нещо, защото това е не само наложително, но и интересно за вас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *