Техническият директор на тв центъра в Благоевград Ат. Лачев стана кръстник на внучката на театралния „владелец” доц. Златко Павлов

Заместник-директорът по техническата част в Телевизионен център – Благоевград Атанас Лачев и съпругата му Весела, която работи в Кариерния център на ЮЗУ, станаха кумове на внучката на театралния „владелец“, основателя на специалността „Актьорско майсторство” в ЮЗУ доц. Златко Павлов.

Близко приятелство между семействата на доц. Павлов и това на Ат. Лачев станало причина родителите на 2-годишната Елизабет да ги поканят за кръстници на дъщеря си. „Дъщеря ми София и дъщерите на Наско и Весела Йоана, и особено с Мариола, са близки от деца“, разкри доц. Павлов.

Церемонията по светото кръщене се състоя преди дни в благоевградския храм „ Въведение Богородично“, а за важния момент на въвеждане в християнството на малката красавица от София, където е израснала, пристигнаха много приятели на таткото, офицера в благоевградското поделение Веселин Станков. С много подаръци бе отрупана Елизабет за кръщенето, а родителите й изненадаха кръстниците с подарък икона от специалния ден.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *