Refan-728×90-July-2019

Течен шоколад

Необходими продукти:

250 г сухо мляко

150 мл вода

125 г масло

100 г кафява захар

4 с. л. тъмно какао

1 ч. л. ванилена захар

3 с. л. запечени ядки, по желание

Начин на приготвяне:
 

Водата се слага да заври с маслото и захарта, докато се стопят кристалите и маслото.

Сухото мляко се разбърква с какаото и ванилената захар. Постепенно се налива врящата смес, като се разбива с миксер непрекъснато. Готовият крем се разбърква с ядките, разпределя се в купички и се охлажда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *