Топ теми

Те дойдоха да живеят в Сандански заради болна жена! Семейство с две деца в шок, викат полиция

Пореден грабеж на лека кола “VW Touran” е извършен в Сандански. Лъскавото возило било паркирано пред къща на ул. “Пирин”, където живее Валентин Валентинов. 35-годишният мъж се прибрал около 18 ч. в понеделник, паркирал колата на улицата плътно до къщата и се качил в жилището. Около 8:30 ч. вчера, когато излязъл на улицата, изпаднал в шок, когато видял, че колата му я няма. След като се съвзел от изненадата, той веднага позвънил на тел. 112. Полицейски екип пристигнал на място, разпитани са съседи дали някой не е чул или видял нещо смущаващо. В района, където била паркирана колата, нямало видеонаблюдение.

Това е трета лека кола с марка “Фолсваген Туран”, открадната в рамките на месец в Сандански, потвърдиха за в. “Струма” от полицията. Тези коли се търсят много на пазара, продават се на цени от 20 000 до 50 000 лв.

Автомобилът на Валентин е произведен 2011 г. и струва около 18 000-20 000 лв. Колата не е имала пълно автокаско. Валентин Валентинов я е купил преди около 3 месеца. Мъжът е семеен, с две деца. От година живеят в Сандански заради съпругата му, която има белодробно заболяване.

ДИАНА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. "От ума си тегли"-А. Грибоедов

    Моят VW Touran е произведен 2014 г. и струва 6500 лв., но въпреки това му правя пълно автокаско, а този бунак, който е дал 20 бона, а не е платил пълно автокаско, като знае в каква кочина живее, сам си е виновен!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *