Те обичат да номирират в секса

В секса хората се делят на два типа – доминиращи и подчинени. Първите търсят начин винаги да упражняват контрол в интимността, много детайлно ориентирани са и имат методически подходи към правенето на любов. Това им поведение в спалнята всъщност им помага да бъдат добри и изобретателни любовници.

Кои 4 зодии обичат да водят в секса, вижте в следващите редове.

Овен

Овните са първи в списъка със зодиите, които обичат да доминират в секса. Те винаги са готови на експерименти. Обичат грубостта, на която понякога могат да преминат границата. Родените под тази зодия определено ще ви изненадат, тъй като владеят невероятни секс пози. В онзи момент, в който си мислите, че сте поели контрола, нещата се преобръщат и разбирате кой е доминиращият в спалнята. Дали това ще ви хареса? Пробвайте!

Лъв

Един Лъв винаги ще иска да бъде лидер. Представителите на зодията не могат да си представят да не се отличават в големи групи хора. Имат отлични управленски и комуникационни умения. Те също са много добри в управлението и организацията на времето.

Ето защо е нормално те винаги да установяват контрол, дори и в спалнята. Що се отнася до секса, Лъвовете са изключително уверени в себе си. С тях преживяванията са интересни, приятни, защото полагат усилия и на партньора им да му е приятно.

Дева

В реалния живот Девите често са приемани като кротки и пасивни. Но когато имате възможност да си легнете с тях, откривате една друга тяхна страна. В спалнята Девите са щедри и винаги се грижат за удоволствието на своите партньори.

Знаят кога и къде да докосват, а що се отнася до доминирането, няма как да им го отнемете. Просто се оставете в ръцете им.

Скорпион

Родените под знака на зодия Скорпион излъчват страст и емоция. Винаги имат конкретни цели в секса и са безмилостни в преследването им. Склонни са да дадат всичко от себе си, за да направят преживяването незабравимо, пише az-jenata.bg. Стремят се да угодят на партньора си, спонтанни са и харесват предизвикателното бельо и секс играчките. Не на последно място, ще ви оставят поле за изява, но правилата се диктуват от тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *