Те са най-атрактивната българо-американска двойка в Гоце Делчев

Най-атрактивната българо-американска двойка в Гоце Делчев – годениците Николая Кръстева и Ивица Пейев, отпразнуваха големия християнски празник Цветница в Кавала. Но всъщност не заради самия празник, а за отбелязване една година от запознанството им. То се случи на вчерашния ден в Чикаго, където Николая представи пред чикагската българска общност психологическата си книга „Шери“. Там техни общи познати бяха довели Ивица, който е етнически българин, но е отрасъл в Западните покрайнини в Сърбия – Димитровград, бившия български град Пирот.

Освен планираната от тях сватба в Гоце Делчев в началото на август, двамата смятат да започнат бизнес, а неуморната Николая е решила да запише да учи психология в Югозападния университет в Благоевград, където преди да замине за Обединените арабски емирства и след това в Чикаго преди много години почти завърши право, но не се дипломира. За нея това е поредно предизвикателство, след като освен английски и руски успя да научи и испански език.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. БоЮр

    “Николая е решила да запише да учи психология в Югозападния университет …” Абе направо да вади пачката и да си взема тапията!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *