Тийнейджърски купон завърши в спешното! 14-г. колабира след почерпка с бира и водка в градската градина

Тийнейджър дойде на гости на баба си в Дупница, завихри купон с приятели и се озова в Спешна помощ. 14-г. А. Н. пристигнал от София за уикенда, в събота вечерта тийнейджърите се събрали на купон в градската градина в Дупница. Купили си алкохол, настанили се на пейките и започнала почерпка с бира и водка.

В един момент А.Н. се почувствал зле и се прибрал при баба си. Уплашена, жената потърсила лекарска помощ в Спешен център – Дупница. С линейка момчето е транспортирано до Спешен център. Тийнейджърът бил неадекватен, блед и повръщал. След промивка на стомаха и системи младежът се съвзел и си тръгнал с такси. Пред лекарите споделил, че е изпил две бири, след това минал на водка. Изведнъж му прималяло, завил му се свят. 

Минути след като А.Н. си тръгнал, линейка хвърчала до парк “Рила” край Дупница за друг инцидент. На тел. 112 е подаден сигнал за припаднал младеж от София. Той бил с компания в дупнишкия парк и през  деня изпил около 1 литър уиски, което разреждал с бира. В Спешен център му е включена система, която ободрила пияния младеж и той отново се върнал в парка при приятелите си.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *