Тийнейджър от Сандански, запален по поезията, финалист за приза „Мистър Волейбол“

Тийнейджърът от Сандански Ангел Веселинов, който носи екипа на „Пирин“ /Рз/, се класира за финала на националния конкурс „Мистър Волейбол 2018“. 19-годишният талант стигна до решителната фаза за излъчване на победителя в конкуренцията на 13 участници, който при първата пресявка бяха редуцирани на 8, а след втората останаха петима.

Във временното подреждане Веселинов е четвърти. Начело са играещите в Германия Георги Стоянов и Християн Димитров, останалите двама претенденти за короната са Иван Банков /Севлиево/ и Иван Душков /Септември/.

„По волейбола се запалих още в четвърти клас и досега този спорт за мен е начин на живот, без който не мога да си представя ежедневието. Ако не бях влязъл в тренировъчната зала, вероятно щях да бъда психолог или икономист. Единствените ми две слабости са момичето, което обичам, и шоколадът. Най-много държа на семейството и приятелите, без тях съм просто безсмислена материя. Извън волейбола любимото ми хоби е поезията”, разкрива подробности за себе си младият състезател.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *