Тимъти Шаламе се засрами от папарашки снимки

имъти Шаламе призна, че му е станало много неудобно, когато по медиите са били публикувани папарашки снимки, на които той се целува с Лили-Роуз Деп.

През лятото на 2019 г. двамата бяха на ваканция в Капри, Италия, и папараци ги заснеха как се целуват на лодка. 24-годишният актьор се ужасил, когато осъзнал, че един от най-хубавите дни в живота му е станал сензационна новина в медиите. 

„Онази нощ, когато си легнах, си мислих, че това беше един от най-хубавите дни в живота ми. Бях на лодката цял ден, с човек, когото наистина обичах. И като си затворих очите си мислех: „Това беше страхотно“. И когато се събудих, и видях всички тези снимки, се почувствах засрамен. На тях изглеждах като истински кретен. Целият – блед. И после хората си казваха, че това е PR трик. PR трик? Мислите ли, че бих искал да изглеждам така пред всички вас?“, сподели той пред списание „GQ“.

През април тази година се разбра, че актьорът от „Малки жени“ и Лили-Роуз Деп са се разделили. За връзката между Тимъти и актрисата се заговори през октомври 2018 г., когато двамата бяха забелязани да се разхождат в „Сентръл парк“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *