Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на друг може изобщо да не прави впечатление. И все пак има някои типове мъжко поведение, които неминуемо правят впечатление на жените и ги привличат. Няма универсално правило, но определено някои мъжки жестове действат като магнит за дамите.

Кавалерство
Рицарството може и да е историческа отживелица, но ако някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма как да остане незабелязано. Както в миналото, така и в настоящето кавалерството е истински забележително за дамите. Колкото и да се струва старомодно на някои хора, то винаги е печелившо сред нежния пол.

Зрителен контакт
В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, често забравяме за зрителния контакт. Той е много важен елемент от езика на тялото и заявяването на готовност за истинска открита комуникация. Зрителният контакт е и начин да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето защо това прави силно впечатление на дамите и е нещо, което ги привлича в мъжкото поведение.

Поемане на инициатива
Ако сте били на среща с мъж, който е колеблив и видимо чака вие да правите първите крачки, това може да отблъсне много жени. Колкото и инициативна и активна да е една жена, тя няма как да не се впечатли от мъжката решимост. Нерешителното и колебливо мъжко поведение определено не е магнит за дамите. Мъжете, които търсят потенциален партньор и са активни в това свое желание обикновено демонстрират интереса си към жените по своеобразен начин. Почти няма жена, която да не се впечатли от мъжката инициативност и решителност.

Показване на компетентност
Всяка жена се впечатлява от способни мъже. Ако един мъж демонстрира своите умения в дадена област, няма как да остане незабелязан. Компетентностите и ловкото им показване без да бъдат натрапвани е майсторство в общуването, което определено буди интерес.

Честност
Заради горчив опит в миналото, а и заради общобитуващото схващане, че мъжете по принцип са по-склонни към лъжи и изневери, много жени се отнасят с недоверие към новите си ухажори. Ако у един мъж бъде забелязана честност и откритост, той автоматично се превръща в качествена партия за евентуална връзка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *