HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тираджийката Людмила от Петрич влиза в затвора, ето колко време ще търка нара

Намалиха присъдата на студентката от Аграрния университет Людмила Андонова, станала известна с изпълнението на песента “Трепни”, шофирайки ТИР. Под тепетата младата дама “блесна” след ареста й за търговия със забранени “земеделски култури” в един от блоковете на общежитията “Чайка”, съобщава Trafficnews.bg

Върховният касационен съд потвърди решение на Апелативен съд – Пловдив, с което на Любомир Георгиев и  Драгомир Амбарев  е наложено наказание от по три години лишаване от свобода при общ режим.

Със същото решение ВКС намали наложеното на Людмила Андонова наказание на две години лишаване от свобода при общ режим. На всеки от подсъдимите е наложена глоба в размер на 5000 лева.

Подсъдимият Любомир Георгиев е признат за виновен в това, че в Пловдив, в обитавания от него /заедно с подсъдимия Амбарев/ апартамент и притежаваните два автомобила, без надлежно разрешително е държал с цел разпространение  високо рисково наркотично вещество – марихуана  с общо тегло 2240,5 грама на обща стойност 13 443 лв.

Драгомир Амбарев е признат за виновен в това, че в Пловдив, в обитавания от него /заедно с подсъдимия Георгиев/ апартамент,  без надлежно разрешително е държал с цел разпространение  високо рисково вещество – марихуана и амфетамин, на обща стойност 9368, 61 лв.

Людмила Андонова е призната за виновна в това, че в Пловдив, в ползваната от нея стая в студентско общежитие и в автомобила й  без надлежно разрешително  е държала с цел разпространение високорисково наркотично  вещество – марихуана,  на обща стойност 1199, 87 лв.

Тримата подсъдими ще изтърпят наложените им наказания при първоначален общ режим. Решението е окончателно.

Припомняме, Люси е по-известна под тепетата с обвинението, че разпространява наркотични вещества в Аграрния уноверситет. Тя беше арестувана заради търговия със забранени “земеделски култури”. Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно “земеделие”. Студентката вземала на едро “трева” от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *