Тираджийката от Петрич изригна в нета: Не съм престъпник, за всеки има прошка

Тираджийката от Петрич, която поздрави всички с песента на Цеца „Трепни“, изригна във фейсбук, само дни, след като Апелативният съд в Пловдив отмени условната й присъда за разпространение на наркотици в ефективно наказание.

Афектирана от всичко изписано по неин адрес Люси заключи профила си в социалната мрежа за няколко дни, но случилото й се впоследствие я накара да размисли и да постне гледната си точка.

 

Ето какво написа на стената си Людмила Андонова. Публикуваме без редакторска намеса:

Е бивало и да не ме оплюят!!! Поне да пишат истини в тея вестници!!! Да, направих една грешка в моя живот, която никога няма да си простя, но да я оцветяват по този начин…нямам думи!!! Аз не съм престъпник и никога няма да бъда! Хората видяха, че аз съм човек на изкуството и не бих навредила нико му! Когато човек греши веднаж има и прошка! Ето аз си взех наказанието и продължих напред! Развивам се макар и в не до там престижна професия, но съм добре! Обичам си работата и ще продължавам в същия дух! Правете сензации на мой гръб, но вече не сте интересни! Дори да сте лоши с мен нека Бог да ви закриля от такива като вас! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НИЩО

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Киро Фишеко

    Трррепна- ли трепна?,туриха ли ти го -двоен,трикатов-туриха ли ти го?Козчета продава ли -продава?Тарикатите се измъкнаха-а ти рано или късно ки идеш у Сливенската Лиз-Близ Академия докато ти космяса езика!
    Оди тренирай!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *