HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТИХА ВОЙНА! Двете най-известни бг водещи се мразят от душа!

Ани и Ани Цолова са в тиха война, мерят си рейтингите, а се преструват на приятелки.

Ани Салич и Ани Цолова са в непрекъсната надпревара коя е по-харесвана от зрителите и коя е по ценен кадър пред шефовете на медията. А пък непрекъснато стават за смях пред колегите когато спорят за дребни неща.

Преди две години двете Анита се изпокарали за паркинг. А днес водят война за един от коафьорите на Нова тв. Въпреки, че причината била дребен битовизъм се стигнало до такъв скандал. За който научили чак шефовете.

Ани Цолова, която с право се смята за по-голямата звезда според зрителските харесвания била вбесена когато разбрала, че колежката й се ползва с някои привилегии. Салич се била уредила да паркира на най-хубавото и уютно място в подземния паркинг. На всичко отгоре и ползвала услугите на единия от фризьорите на медията в частния му салон. Дори когато не е в ефир.

Салич даже не плащала нищо от джоб. Разкрасяването й минавало за сметка на ръководството. Цолова се ядосала и, че новинарката копира прическите й. Защото тя сама си ги измисляла и давала идея на фризьора, предават от електронното издание retro.bg.

Плевенчанката с право възнегодувала срещу неправдата. Но не я огряло нито с място в гаража. Нито да се уреди с личен фризьор.

Това съвсем охладило отношенията на двете колежки. Салич се държала като шефка. Което я прави мразена от хората. А пък шефовете я харесват.

Всички негодували срещу поведението на новинарката и суетата й. Споделят, че трудно се работи с нея. Кара се ако някой сбърка нещо или се държи надменно.

Единствен я харесвал Ники Дойнов. И за него се говори, че е надут като пуяк. Именно заради тези си качества двамата си паснаха, коментират ги в Нова тв.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *