Това е застреляният Атанас! Куршум преобърна живота на семейството му, оставя две деца

47-годишният собственик на местна кръчма в село Виноградец Атанас Димитров Тонкев е загиналият след нелеп инцидент късно снощи в заведението. Атанас е баща на две деца. Роднини, близки и жители на селото са потънали в скръб и са потресени от нелепия инцидент, съобщи TrafficNews.bg.
Около полунощ снощи голяма компания е празнувала рождения ден на 6-годишно дете в питейното заведение в село Виноградец. След солидно количество алкохол, един от присъстващите Лазар Влайков, чичото на невръстния рожденик, е извадил законно притежавания си боен пистолет. Оръжието се оказало в ръцете на детето и от него бил възпроизведен неволен изстрел, който улучил собственика на заведението Атанас. По първоначално данни куршумът е попаднал под лявата ръка на 47-годишния мъж и е довел до летален изход.
Всички в селото са убедени, че става дума за злощастен и неволен инцидент. Починалият се ползва с добро име сред съселяните си. Семейството му се състои от две деца, за които единствен родител сега остава съпругата на Атанас. Дъщерята му Деница е дългогодишна приятелка на син на друга известна фамилия в селото. За бъдещия зет на Атанас трагедията е огромна, тъй като преди години той намира баща си, минути след като се е самоубил с огнестрелно оръжие.
Председателят на Общинския съвет в Септември, Лазар Влайков е задържан след нелепия инцидент, при който 6-годишния му племенник уби с пистолет собственика на заведението във Виноградец.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *