Това е новата любов на бременната Алекс Раева /СНИМКА/

Тя умело крие самоличността му, но се появяват заедно на публични събития

Пеещата водеща Алекс Раева крие умело самоличността на бащата на очакваната си първа рожба.Въпреки това тя се появява с него на публично събитие наскоро.

Мъжът, за когото се беше заговорило, че с Алекс са сгодени изглежда зрял и елегантен с деликатна брадичка и стегнато телосложение. Това е мъжът, който най-много подхожда на бившата изгора на Слави Трифонов, коментират свидетели.

Алекс и мъжът до нея уважиха откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в галерия “Нирвана”.

Варненката е лаконична относно любимия си: “Човекът до мен не иска да е известен в публичното пространство. Смятам, че е негово право да запази анонимност”, обяснява Алекс, която се запознала с него преди повече от година на пътешествие с лодка – “Не знам дали е любов от пръв поглед, но този човек ми въздейства”, споделя тя пред издание цитирано от ХотНюс.бг.

Алекс ще даде живот на първата си рожба след месец. 
Преди време Слави Трифонов призна – “Два пъти предлагах брак и двата пъти ми отказваха”, като едното предложение е било за Алекс, а второто не е получил от бившия модел и настоящ психолог Маги Ангелова, и двете от Варна.

Бившият приятел на певицата DJ Doncho също присъстваше на събитието

На светското събитие е забелязан и предишният партньор на Алекс – известният DJ Doncho. Двамата с новия й се игнорираха взаимно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *