HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕШЕ! Десислава е племенница на обичана естрадна певица

Десислава е в много близки роднински връзки с легендарната певица Мими Иванова. Не е много известен факт е, че половинката на Развигор Попов е майка на сестра й.

Мими е родом от Хисаря като има още две сестри. Едната от които е родната майка на фолк фурията Десислава. Деси била още малко дете когато Развигор я чул да пее народни песни. Още тогава се произнесъл, че малката крие голям талант. Именно неговото мнение подтикнало семейството да я накарат да се занимава с музика сериозно.

Мими Иванова като истински професионалист, а не като роднина коментира участието на ангелогласната певица в шоуто „Като две капки вода”. Естрадната изпълнителка харесала изпълненията на племенницата си. Но все пак й препоръчва да е малко по-сериозна и да отделя повее време за репетиции, пише разкрития.ком.

В родата критикуват Деси, че е с малко несериозно отношение към работата. Но пък заради големия си талант се справя похвално със задачите в шоуто. Даже Ваня Костова се обадила на прочутата й леля да изкаже възхищението си от имитацията, предават от електронното издание hotarena.net.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Оня

    “Десислава е в много близки роднински връзки с легендарната певица Мими Иванова. Не е много известен факт е, че половинката на Развигор Попов е майка на сестра й.”
    Моля идиотът, съчинил тази дивотия, да я обясни!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *