Това прави мъжът, който истински обича

Мъжете и жените изразяват любовта си по различни начини. Ето как да разберете, че партньорът ви наистина ви обича:

Той ви слуша внимателно

Обикновено жените са по-добри слушатели от мъжете. Но истината е, че господата винаги се фокусират върху това, което ги интересува в момента. Така че, когато човекът до вас не просто ви слуша, но активно обръща внимание на всичко казано и отговаря смислено – тоест, активно слуша – можете да сте сигурни, че той ви обича.

Той не се страхува да прави жертви

Правенето на жертви е много по-лесно, когато го правите за човека, когото обичате. Всъщност влюбените мъже изпитват огромен дискомфорт при мисълта, че половинката им е нещастна. Следователно, когато прави жертви заради вас, той ви показва своята любов. Почти винаги ще ви постави на първо място, дори ако за това трябва да промени плановете си и да напусне зоната си на комфорт.

Той показва своята уязвимост

Мъжете са много внимателни и се опитват да не показват това, което другите биха могли да сметнат за слабост. Но ако един мъж истински ви обича, той ще иска да бъде себе си – с всичките си качества и недостатъци, пише Iwoman.bg.

Той ви обича дори в най-лошите ви дни

Когато мъжът обича, той смята жената за красива, независимо от ситуацията – без грим, сънена, по пижама, болна и т.н.

Той се гордее с вас (и не се страхува да го покаже)

Истинският мъж, който обича, не се колебае да казва, че се гордее с жената до себе си. Той забелязва вашите усилия – като професионалист, майка, сестра, дъщеря. Не се страхува от вашите успехи, а напротив – подкрепя ви във всичко!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *