Това са най-твърдоглавите зодии

Телец

Телецът знае какво иска и не го е грижа колко далеч трябва да отиде, за да го постигне. Хората подценяват колко много време и енергия инвестира той в създаването на своята среда – от селективните приятелства през избора на професия, до това къде живеят и как е обзаведено. Опитвате се да ги предизвикате да излязат извън зоната си на комфорт или да признаят, че грешат? Водите загубена битка.

Овен

Овните са своенравни и не се страхуват от конфликт, защото са уверени, че ще спечелят. Те са конкурентни и не биха отказали малко съпротива, за да направят нещата интересни. И все пак, когато се стигне до това, те няма да отстъпят, за да ви накарат да се чувствате по-добре. Ако се опитате да ги откажете от вземането на решение, за което вече са се настроили, бъдете готови за разгорещен спор.

Дева

От другата страна на монетата стоят Девите, които са добре обмислени „планьори“. Отнема им изключително много време, за да обмислят дадено решение или казус, особено ако смятат да представят аргумента или мнението си на някой друг. Въпреки че могат да имат известна гъвкавост в определени ситуации, доста необичайно е да се съгласят с чужда идея, без да я обсъждат в продължение на дни и седмици. Когато Девите знаят, че са прави, няма нищо, което да промени мнението им.

Козирог

Козирозите с бодри, силно заземени крачки се придвижват към целите си – нямат време да спорят. Макар да разбират, че не винаги са прави, отделят време да проучат идеите си. Обикновено имат голям опит зад гърба си, на който да се позоват, и не биха приели мнение или съвет от човек с по-малко от техния.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *