ТОВА СЕ КОМЕНТИРА В САНДАНСКИ! Коко Динев пред завръщане начело на „Вихрен”?

Отново спрягат Константин Динев-Коко за финансов благодетел на ОФК „Вихрен”. Новината, че след близо 6 години прекъсване Коко Динев се връща в клуба, е сред най-коментираните сред футболната общественост в Сандански.

Ден преди гостуването на „Вихрен“ на „Сливнишки герой“, където взе максимален брой от 3 точки и се отлепи от дъното на таблицата в Югозападна Трета лига, ексизпълнителният директор на гладиаторите, хотелиерът Георги Манолев, е провел тайна среща с футболистите на тима. Коментарите са, че на нея той им вдъхнал кураж, като е обещано да получат финансов стимул при победа, вариращ от 500 лева нагоре за футболист.

Нито един от ръководството на санданчани вчера не пожела да коментира тиражираната информация, че К. Динев се връща начело на ОФК „Вихрен”, след като преди месец стана известно, че Иван Чапов се отказва да поеме клуба. Мобилният телефон на президента Стоян Ангов не отговаряше.

Дали прогнозите за скорошното завръщане на Коко във футбола в Сандански ще се сбъднат, е въпрос на време. Както „Струма” писа, на последното заседание Общинският съвет не одобри нито един лев финансова помощ за ОФК „Вихрен”, което доведе и до напускането на изпълнителния директор Ивелин Терзийски.

По време на управлението на К. Динев „Вихрен” игра в „А” група, въпреки че на едната ръка на пръстите се брояха местните футболисти, преобладаваха чужденците.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *