ТОВА СЕ КОМЕНТИРА! Началникът на група „Имуществени престъпления“ В. Йоцов става шеф на полицията в Дупница?

Васил Йоцов, полицай от кариерата, сменя на поста шефа на полицията в Дупница главен инспектор Борислав Динев, се коментира в града. Васил Йоцов в момента е началник на група „Имуществени престъпления“ в РУ – Дупница, преди това е бил началник на участъка в Сапарева баня, откъдето е и той. Семеен е, има две пораснали деца.

Според запознати в края на миналата седмица Динев е бил привикан при новия шеф на ОДМВР – Кюстендил ст. комисар Пламен Стоилов и му било сведено, че ще бъде сменен до края на тази седмица. В понеделник той представил болничен лист в деловодството на ОДМВР – Кюстендил. В Дупница се коментира, че Динев излязъл в болнични, съкрушен от загубата на баща си, който почина преди около седмица. Наложило се и лечение. В момента го замества зам. началникът на РУ Михаил Джадажаров.

За поста на Динев бяха спрягани и имената на бившия полицейски шеф в Дупница Валентин Гълъбов, както и на шефа на Областната пътна полиция в Кюстендил, дупничанина Радослав Боюклийски.

Бившият шеф на ОДМВР Елиан Стамболийски все още е в отпуск по болест, на неговото място като вр.и.д. е назначен ст. комисар Пламен Стоилов. 

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *