Този баща смрази света! Робърт извади колана, омота го около врата на трите си деца, всички са мъртви

32-годишен баща от Сакраменто е обвинен в три убийства от първа степен, след като полицията откри в дома му телата на трите му деца. 11-годишният Келвин и 9-годишната Джули били удушени с колан, 7-месечното им братче Лукас също било мъртво, но от полицията не съобщават как е било убито, пише „Дейли мейл”, цитиран от Блиц.

По предварителни данни, във фаталната нощ 32-годишният родител Робърт Ходжис се скарал със съпругата си Мей, която по-късно опитал да убие. Единственото, което написала почернената майка след трагедията във „Фейсбук”, било, че преди нападението Робърт бил любящ баща. Съседи на двойката разказват, че в нощта на убийството мъжът бил много спокоен.

Трагедията дошла като гръм от ясно небе за всички приятели и близки на семейството. Робърт и Мей били заедно от 10 години. Сестрата на Мей споделя, че никой не си е и помислял, че двамата имат проблеми.

„Те много се обичат. Просто не мога да разбера как би могло да се случи подобно нещо. Загубата на дете е най-големият кошмар за всеки родител. След смъртта на прекрасните ни племенници живеем в кошмар. Сърцата ни са разбити завинаги”, казва сестрата на Мей. Бащата убиец остава в ареста, след като съдът отказа да го пусне да се прибере у дома под гаранция. Мъжът не е наемал адвокат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *