Този метод премахва токсините, мазнините и излишната вода от организма за 3 дни!

Консумирането на преработени храни, пиене и пушене на регулярна основа не само причинява вреда на вашите органи, но тези навици също спомагат токсините да се натрупват в тялото ви с течение на времето. Много хора практикуват сокоизтискване като средство за детоксикация на тялото и придобиване на необходимите хранителни вещества.

Процесът за детоксикация включва използването на пресни плодове и зеленчуци, за да направите напитки, които консумирате вместо хранене.

Тялото ви е подложено на доставка на мощни хранителни вещества, които по-добре се абсорбират в организма.

Ще забележите повишаване на енергията което се дължи на факта, че тя не се изразходва за храносмилането.

Съставки

Използвайте банани, спанак, къдраво зеле или броколи за вашите сокове, тъй като те ще ви помогнат да добавите калий към вашата диета. Проучванията показват, че хората, които консумират повече калий имат по-ниско кръвно налягане и риск от инсулт в сравнение с тези с нисък прием на калий. Други важни съставки включват:

Боровинки: Те са богати на витамин С и антиоксиданти, които защитават мозъчните клетки от когнитивен упадък.

Лимони: Те предлагат антиоксиданти, витамин С и бета-каротин за подпомагане на костите и очите.

Домати: Осигуряват витамини А, В, С и К заедно с цинк, желязо и ликопен като мощен антиоксидант.

Как да започнете

Преди да започнете да прочистването, опитайте се да се пиете осем чаши вода всеки ден, за да поддържате тялото си хидратирано. Яденето на пресни плодове, зеленчуци и яйца ще ви помогне да се противопоставите на апетита по време на процеса на почистване.

Два дни преди да започнете, премахнете млечните продукти от менюто си и вечерта преди да започнете, изпийте чаша билков чай ​​слабително. Това ще помогне за почистване на червата.

Как да процедирате

Най-добре е да пиете само сок, тъй като храненето с твърда храна ще забави процеса на почистване. Ако все пак решите да ядете по време на прочистването, вземете органични плодове, органични зеленчуци, накиснати ядки и семена. Започнете деня си с чаша вода с лимонов сок с два цели лимони с половин чаша вода.

Пийте шест пъти на ден сокове през два часа, а ако се упражнявате, то се ограничете само до лека активност. Ходене, разтягане и йога са достатъчно леко, за да може тялото ви да се адаптира към вашите енергийни нива.

След детоксикацията

Трябва бавно да се върнете към яденето на твърди храни. През първите трите дни трябва да добавите органични плодове и зелени зеленчуци, заедно с много вода. На втория ден, можете да добавите ядки, кафяв ориз, яйца и кисело мляко. Между третия и петия ден, можете да започнете да ядете пиле, риба и месо отново.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *