Този мъж избра смъртта и спаси семейството си от мизерия

Фотограф трябваше да избира: или да си плати лечението и семейството му да остане на улицата, или да умре. И той избра второто. Жителят на Лос Анджелис Конан Сорано се бори за живота си в течение на година, след като претърпя авария с мотор. Лечението обаче се оказа толкова скъпо, че 39-годишният фотограф трябваше да избира: да остане бездомен или да умре.

Притеснявайки се за бъдещето на своята майка, Конан избра второто и преди смъртта си писа във Фейсбук, молейки приятелите си да бъдат с него в този труден момент. “На 20 август повръщах литри кръв. Трябваше веднага да отида в болница, но аз просто нямах пари. Дори звънях на приятели в три часа през нощта, мислейки, че умирам. За да не съм сам в последните си мигове живот”, сподели Конан Соррано.

“За  да си платя наема, трябваше да си продам джипа. Нима това е правилно, хората да правят такива неща, такъв сложен избор”, пита също той. В един от своите постове Конан съобщава на своите последователи, че дори и да не могат да му помогнат материално (което не е задължително) , помощта в емоционален план е не по-малко важна.

По думите му, човек не трябва да се чувства изоставен, само защото е на ръба между живота и смъртта.

Конан е починал няколко дни, след като е публикувал последния си пост във Фейсбук.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *