Той не е твоята съдба, ако трябва да правиш тези 7 неща

1. Да тичаш след него.
Киното показва голямата любов като голяма мания. Те изобразяват годините на мъчения и страдания. Като че ли, ако не страдаш, това не е истинска любов. Но това не е така. Любовта трябва да бъде най-лесният опит в живота ни. Защо да тичаш след някой, който трябва да те обича? Същността на това, с кого си обречена да бъдеш, е, че той не е като останалите. Той знае от самото начало, че иска да бъде с теб и само с теб.

2. Да го молиш.
Истинската любов не е молба. Истинската любов тече естествено и лесно като водата. Когато умоляваш някой да те обича, никога няма да получиш любовта, която заслужаваш. Да, и дори и да го молиш, той не може да ти даде. Любовта трябва да ви вдъхновява, а не да ви поставя на колене, пише Bulnews.bg.

3. Да се ​​променяш заради него.
Който те обича, те обича такъв какъвто си. Той не винаги може да се съгласи с теб, но той няма да се опитва да те промени. Ако някой иска от теб  да се промениш, той така те моли да си тръгнеш. Правилният човек не търси идеален партньор, той търси някой, който да е съвършен в несъвършенството си за него.

4. Да преговаряш с него.
Не трябва да водиш преговори едва ли не за условията на вашата връзка. Това може да бъде само споразумение за това къде да се храните днес или с чии роднини прекарате празниците.

5. Съмняваш се.
Не трябва да се съмняваш, какво се чувства към теб и като цяло какво е той. Той трябва да бъде отворена книга за за теб в желанията и целите ви.

6. Плачеш заради него.
Сълзите не са вода, която помага на отношенията да „растат“. Сълзите убиват любовта. Това е знак, че трябва да го напуснеш. Взаимоотношенията не се изграждат в нощи, прекарани в сълзи, те са построени от онези дни, когато сте щастливи заедно.

7. Лъжеш приятелите си за него.
Ако лъжеш приятелите си за това какъв е той, значи не си в правилната връзка. Ако се преструваш, че той не е такъв, какъвто не е, значи си с грешния човек.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *