Топка с автографи от футболистите на „Байерн” /Мюнхен/ получи като подарък преди Коледа бившият син лидер Стефан Иванов

Страхотен подарък – оригинална футболна топка на ФК „Байерн“ /Мюнхен/ с автографите на всички футболисти, получи бившият СДС лидер и председател на студентското дружество в  ЮЗУ Стефан Иванов. Изненадващият жест бил от негов приятел, с когото се знаят от Общинския съвет в София, който решил да го зарадва преди Коледа.

„Повече от една година не бях се виждал с Димитър и онзи ден намерихме време да се срещнем. Когато ми даде топката, направо онемях от изненада. Той знае, че „Байерн” е любимият ми немски отбор, и помолил негов приятел  в Мюнхен да събере автографи на футболистите. На топката са подписите на Мануел Нойер, Роберт Левандовски, Кингсли Комат, Жером Боатенг, Йошуа Киммих. Подаръкът е без повод, просто жест, който много ме зарадва и направи денят ми хубав“, обясни пред репортер на „Струма“ Стефан Иванов, който е учител по история и зам. директор на столично училище.

Топката на „Байерн” той ще постави редом до топката с автографи на футболистите на ФК „Левски“, които като заклет левскар събрал за сина си преди една година.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *