Топреализаторката на „Пирин Лейдис“ се изнесе в Северна Македония при бивш нападател на орлетата

Топреализаторката на „Пирин Лейдис“ Антонина Шопска се изнесе в Северна Македония, където я представиха за ново попълнение на шампиона ЖФК „Саса“ с подписан договор. Президент и наставник на клуба от Македонска Каменица е бившият нападател на благоевградските орлета Зоран Златковски, който още миналото лято я искаше в състава си и след година настояване желанието му се осъществи с одобрението на нейната майка, влязла в ролята на мениджър на дъщеря си. Дебютната изява на възпитаничката на школата на „Спортика“ оттатък западната ни граница е повече от впечатляваща, след като тегленият преди дни жребий в женската Шампионска лига сблъска бъдещия й отбор с италианския първенец „Ювентус“.

С головете си през сезона и с цялостното си представяне А. Шопска имаше немалка заслуга за четвъртото място на пиринки в родното първенство, влезе в полезрението и на националните селекционери. От досегашния й тим пожелаха успех на талантливата млада дама, но не скриха огорчението си, че не е счела за нужно лично да ги уведоми за решението си да напусне.

Междувременно бе потвърдена очаквана промяна в щаба на „Пирин Лейдис“, в който спортно-техническата власт е предоставена изцяло в ръцете на Изабел Баракова. Мъжката половина от треньорския тандем Борислав Ганчев се мести в ДЮШ, където ще се грижи за физическата подготовка на най-малките.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *