Топреферът на Югозапада запълва нулевия уикенд в аматьорската група, елитен съдия за дербито в Петрич

Топреферът на Югозапада Ивайло Стоянов запълва нулевия уикенд в професионалния футбол с наряд в аматьорската група. След екшъна на „Тича“ в сблъсъка „Черно море“-„Левски“ Съдийската комисия на БФС реши да „скрие“ петричанина с назначение за четвърти арбитър на срещата в понеделник между „Витоша“ и „Етър“, а от това се възползва зоналната централа, която му възложи сблъсъка в третия ешелон между намиращия се във възход „Спортист“ и бранещия лидерската позиция „Миньор“. На Стоянов ще асистират прогресиращите лайнсмени Николай Попниколов и Кирил Чакъров.

Носител на значката на ФИФА е пратен в помощ на благоевградчанина Благой Манов в Ботевград, където на „Балкан“ гостува „Оборище“. На единия тъч застава Мартин Венев, а на другия синът на ексорлето Стефан Гошев – Йордан. Елитният съдия Георги Димитров гастролира за дербито в Петрич между „Беласица“ и „Септември“.

С тройна глоба изгърмяха пернишките чукове за поредните изцепки на запалянковците си при измъчения успех с 1:0 срещу „Надежда“. Клубната каса олеква сумарно с 287.50 лв. заради богатия арсенал от бомбички, димки и факли, внесени от ултрасите на Стадиона на мира. В кроткия отминал кръг без нито един червен картон Дисципът се произнесе само за 5 рутинни санкции за натрупани официални предупреждения. Предстоящите мачове на отборите си днес пропускат капитанът на „Вихрен“ Валери Георгиев, Виктор Атанасов /Кюстендил/, Виктор Георгиев /Чавдар/, Милен Иванов /Оборище/ и Стефан Илиев /Сливнишки герой/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Николай Попниколов

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *