Топ моделката от Благоевград Ал. Богданска заминава зад Океана, продава червеното „Камаро” от бившия й съпруг Дани Петканов, пазарува от сватбен бутик в Асеновград

Алекс Богданска разпродава стари спомени и коли, става ясно от личната й страница в социалната мрежа. „През новата година дойде време да се разделя с нещо любимо, защото си обещах да се науча да „пускам“ по-лесно нещата от живота си“, обяви моделката.

Следващите думи в поста й направо подсказват, че е на път да направи кардинални промени в живота си: „Продавам си червената спортна кола и искам да отиде при хубав човек, затова го споделям първо с вас“.

Богданска не забрави да подчертае, че червеното возило, което й е подарък от бившата й половинка Даниел Петканов, често й е служило за „декор“ по време на фотосесиите й.

Дали това е нова връзка и нов брак, и то зад Океана, предстои да видим, въпреки че пак от публикациите й в социалните мрежи става ясно, че стяга куфарите си за Америка, като преди това е ошетала магазините в сватбарския Асеновград.

Голямото пътуване ще се състои след около две седмици: „Заминавам за Щатите! Никога не съм ходила и ще ми бъде любопитно какво ще ми поднесе Америка“. Алекс продължава с излиянията си, от които става ясно, че е напазарувала от бутик в Асеновград, откъдето девойките най-често купуват сватбените си рокли.

Щастлива и доволна от резултата, популярната инфлуенсърка споделя: „Избрах подходящ тоалет, който да разходя там. Той няма да е единственият обаче. Отивам подготвена!“.

Явно Алекс зачерква постепенно миналото си на родна земя и се готви за нещо ново. Какво е то, предстои да видим!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *