Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии

Част от зодиакалните знаци търсят само стабилни и продължителни връзки. Не харесват секса за една нощ, както и интимните отношения с хора, коимо са им само приятели или с които само флиртуват. Но други пък искат да имат човек, с когото само да спят, без да създават романтична връзка. Ето кои зодии най-често имат приятели с привилегии

Близнаци

Те са въздушни знаци – креативни и широкоскроени. Мразят тесногръдието. Често имат отворени връзки, отдават се на страстат и не се притесняват да изневерят. А и обичат да имат приятели с привилегии, за да избегнат драмите и сложните отношения. Понякога са лекомислени. Държат се приятелски с всички и обожават флирта.

Стрелец

Стрелците поемат рискове и обичат да опитват нови неща. Скучно им е, когато дълго време са само с един човек, мислят че така пропиляват младостта си. А и постоянно са в движение – ходят по какви ли не събития, партита, пътуват, ходят на почивки, където срещат много нови хора. Усещат тръпка и не искат да изпускат момента. Така си намират приятели с привилегии на различни места, не само в града, в който живеят. А и рядко смятат, че са срещнали любовта на живота си. Обикновените връзки са им скучни.

Водолей

Тези знаци са креативни, много забавни и не се плашат лесно. Имат нужда от лично пространство, затова трудно успяват да създадат много стабилна връзка. Не могат да са постоянно с партньора, затова предпочитат просто да имат приятели с привилегии и да се забавляват. А и често се посвещават на различни каузи, нямат много време за любов. Не искат да живеят по традиционен начин. Независими са, искат свобода и не обичат скандали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *