Топ 3 зодии, които не страдат по бившите

Tези зодии продължават бързо напред след раздяла. Не страдат много, не се терзаят, не премислят нещата. Знаят, че животът продължава и са готови да намерят следващата тръпка. Вижте кои са те, според “Pink Villa”.

Лъв

От малки са толкова уверени в себе си, така че не се обръщат назад след раздяла. Продължават напред и искат да живеят пълноценно живота си. Бързо преодоляват бившите и намират нова тръпка, тъй като за тях самоуважението и самоценността са най-важни. Не биха се върнали при бивше гадже, за тях това е унижение. Ако зарежете Лъв, повече няма да го видите, нито да го чуете по телефона.

Водолей

Тези зодии не приемат разделите толкова болезнено и не биха страдали или търсили бившите гаджета отново. Водолеите знаят как бързо да продължат напред, без да показват уязвимата си страна и без да изглеждат слаби. Много рядко показват истинските си чувства и емоции. Обичат да са независими, самостоятелни и много мразят конфликтите и объркването. Затова, лесно преодоляват несполучливите връзки и дори пренебрегват случилото се.

Стрелец

Много трудно може да пречупите Стрелците. Те са доста силни личности и много уважават себе си. Грижат се за себе си, поставят се на първо място, вярват, че заслужават повече. След раздяла, тези зодии продължават много бързо напред и флиртуват. Презират чувства като отхвърляне, омраза, пренебрегване, затова веднага забравят за раздялата и започват да се забавляват. Винаги искат да си изкарат добре, да са свободни, да се запознават с много нови хора. Това ги прави щастливи. Не поглеждат назад.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *