Refan-728×90-July-2019

Топ 3 зодии, които са ужасни лъжци

Tези зодиакални знаци просто не могат да лъжат. Не владеят това изкуство, винаги се издават и просто не търпят да казват неща, които не са истина – прекалено искрени са. Ето и кои са те.

Овен

Първите знаци в зодиака обикновено слушат вътрешния си глас и сърцето, а не разумът. Те се доверяват на инстинктите си. Затова им е трудно да лъжат. Прекалено импулсивни са, изричат това, което им дойде на момента, не мислят за последствия. Да планират лъжата, да измислят подробности за нея – нямат такова търпение и нерви, затова не го и правят. Казват точно това, което чувстват и мислят. Затова и трудно пазят тайни, дори когато са свързани със самите тях, винаги се издават. Правят го, без да искат.

Рак

Ако Раците просто трябва да излъжат и няма друг начин да се справят със ситуацията, те гледат да избягват темата всячески и изобщо да не говорят за това, за което трябва да лъжат. Знаят, че не им се отдава, а и им е гузно. Освен това, те са много емоционални и раними, когато някой ги е засегнал или наранил, те просто искат да излеят душата си и болката си, и казват как се чувстват. Не могат да крият чувствата си и това, което мислят, затова им е трудно да изричат лъжи. Дори да излъжат, после си признават истината.

Дева

Те са по-добри лъжци от Овните и Раците, но просто не виждат никакъв смисъл в лъжите. Девите обикновено са съсредоточени върху работата, ученето, успехите си, не се замесват в драми и скандали, за да има нужда да лъжат. Дори може да се каже, че не им пука толкова за отношенията с други хора, за да се забъркват в лъжи и измами. А и не се притесняват, че могат да наранят чувствата на някого, просто са директни с него и му казват какво има и какво мислят. Смятат, че истината помага много повече от лъжата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *