Топ 3 на зодиите, които не се спират от купони

Всеки познава поне един човек, който е истински парти маниак. Независимо дали живеете в един и същи град или на различни места, едно излизане никога не е скучно и винаги продължава до малките часове.

Тази любов към излизането и шумните компании и купони не е случайна – разкриваме ви топ 3 на зодиите, които определено са душата на компанията.

1. Водолей

Колкото представителите на тази зодия не обичат да комуникират с нови хора, толкова умеят да се забавляват с близки и познати. Те са постоянно във вихъра на танците и нямат търпение да видят какво крие парти вечерта за тях. Ако имате такива приятели, със сигурност знаете, че с тях винаги е страхотно.

2. Лъв

Лъвовете не могат да се задоволят само с едно парти. Те обичат постоянно да сменят местата и да взимат най-доброто от всяко парти. Обичат шумни купони и определено могат да танцуват. Ако имате такъв приятел, то той със сигурност притежава най-добрият и подробен списък с най-готините заведения в града.

3. Стрелец

Стрелците са много свободолюбиви и обичат нови хора и места. Те винаги са в търсене на нови приключения. Да кажем, че знаят как да извличат най-доброто от живота. Ако сте на купон с представител на тази зодия, не ги губете, защото покрай тях ще се запознаете с интересни личности.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *