Топ 3 на зодиите, които обичат скандалите

Овен

Овенът е пионер и винаги е готов за битки, с които да се бори за мястото си под слънцето. Той се втурва в двубои в буквалния и в преносен смисъл и смята това за съвсем естествено и нормална реакция, когато нещо не му харесва. Или пък си го е поставил за цел. Представителите на този знак отстояват позицията си до последно и трудно допускат да бъдат убедени. Независимо дали аргументите са силни. Най-добре е да избягвате конфликти с тях, защото крайната победа ще бъде мираж за вас.

Рак

Това е най-емоционалният знак. Всяко събитие се възприема така, сякаш целият му живот зависи от него. Всяко малко нещо може да го изкара от релси и да предизвика буря. И ще удари този, който я е предизвикал, но често го отнасят и невинни. Хората от тази зодия не са в състояние да задържат емоции и често в споровете се намесват сълзите.

Лъв

Най-драматичният знак. Винаги готов да „увеличава степента“ на всяка ситуация, драматизира всякакви глупости, просто от любов към спорта. И той няма да спре, докато не изкара извън нерви дори най-спокойния човек. За тях е от жизненоважно значение да бъдат винаги победители, в противен случай стават неприятни за всяка компания.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *