Топ 3 на зодиите, които ще ви подведат

Влюбване. Чудесен момент от живота, в който като че ли всичко потръгва много по-бързо, много по-хубаво и много по-щастливо.

За съжаление, понякога тези розови очила за живота ни правят кофти услуга, тъй като не можем трезво да преценим човека до себе си.

В такива моменти е възможно да се окажем още по-разочаровани заради високите очаквания, които сме имали.

Има зодии, които генерално влизат в графата на тези, които ще ви подведат. Подгответе се предварително и вижте кои са те:

1. Скорпион

Скорпионите много внимателно подбират своите партньори и обикновено са доста осъдителни към техните действия. Причината, поради която сме пленени от този знак е умението му да ни държи в „тъмната страна“ и да ни показва черти от нас самите, за които не сме подозирали. Не можете да се задържите дълго във връзка с представител на зодията, защото Скорпионът със сигурност ще ви подведе.

2. Стрелец

Стрелците обожават приключенията и обичат да поемат рискове. За съжаление, това изиграва лоша шега на моногамните им партньори, тъй като те търсят тръпката и на други места. В случай, че все пак имате партньор от тази зодия, имайте предвид, че в някакъв момент стресът от тяхната активност може да ви дойде в повече.

3. Водолей

Милите Водолеи – толкова са забавни и понякога същевременно са толкова далеч от реалността. Можете да си мислите, че са открити с вас, а всъщност да се окаже, че са доста студени. Това поведение е много вероятно да ви издразни, особено ако искате да се сближите. Скоро ще осъзнаете, че това е практически невъзможно и ще останете подведени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *