Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Торта с бишкоти и кисело мляко

Продукти

400 г бишкоти
800 г кисело мляко – 4.5% 
100 г кафява захар 
2 бр. ванилия 
сладко по ваш вкус

Начин на приготвяне

Млякото, захарта и ванилията се смесват в купа и се разбъркват добре. На дъното на тортена форма с ринг, се изсипва малка част от сместа, докато го покрие. По стените на формата се нареждат бишкоти като бордюр. Подрежда се плътен ред бишкоти и по дъното и се заливат с част от млечната смес и малко от сладкото, така 3 реда, като завършваме с мляко и сладко. Оставяме в хладилника минимум 2 часа. Колкото повече стои, толкова по-сочна ще бъде. Добър апетит!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *