Торта с надпис „20 г. Иван Ризов” подарък от колектива на „Топливо” АД – Благоевград за любимия им шеф

С красива торта с логото на дружеството и надпис „20 години Иван Ризов” екипът на „Топлво” АД в Благоевград посрещна в кабинета му шефа си Иван Ризов. „Много приятно ме изненадаха и ме направиха страшно горд, че сме такъв екип”, сподели развълнувано малко по-късно за „Струма” Ризов.

Той още помни датата 8 февруари 1999 г., когато мобилни телефони нямало, но по стационарния го намерил изпълнителният директор на дружеството и го уведомил, че трябва спешно да се видят. „Много се притесних, защото не знаех за какво ме търси, и му определих среща пред хотел „Ален мак”, защото по-известен ориентир в Благоевград тогава нямаше – разказа той. – Срещнахме се и разбрах, че трябва да поема управлението на колектив от около 130 души, което бе сериозно предизвикателство. С годините броят им намаля, но наличният екип днес е съставен само от изключителни професионалисти и за мен те са най-голямото богатство – база и техника можеш да купиш, но не и хора”, категоричен бе юбилярят.

Малко след като с благоевградския персонал на дружеството констатираха, че освен красива тортата е и безкрайно вкусна, Ризов звънна по телефона на управителите на всички дружествени клонове на „Топливо” в Благоевградска и Кюстендилска област и им нареди да спретнат по един обеден банкет на целия персонал, а после да му изпратят сметката. С това той затвърди имиджа си на един от най-щедрите шефове в Югозапада, чиито лични празници стават поводи за събирания на всичките му подчинени.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *