Тотален потрес и шуробаджанащина! Гала уреди мъжа си за водещ в “На кафе”

Нова телевизия съвсем удари дъното с нови шуробаджанашки проекти и уреждане на цели фамилии на сладки заплати. В опит да спаси от сваляне вече втръсналото на всички предаване “На кафе”, Гала се прояви с чутовна идея. Водещата, която е на екран вече над 20 години, е решила да вземе за свой партньор пред малкия екран … гаджето си Стефан.

Това обяви самата тя във видео обръщение. “Напук на слуховете, не само, че не ми спират предаването, но си взимам и мъжа с него”, гордо обявява Гала, подскачайки зад Стефан. Той пък от своя страна с шеговит тон заявява, че сега ще бъде спряно.

Ами, ако това е хитът, който успяха да измислят от “На кафе” и Нова, то май наистина е добре да вземат да го спрат. Достатъчно е мъчението два часа да се вихри Гала, а сега пък и мъжът й. Не е ясно той какво точно ще прави в женското предаване, в което най-чести теми са операции, сексуални преживявания и тем подобни съвети, вълнуващи дамите. Със сигурност обаче Нова телевизия се превръща в семейна медия, и тези които не водят на работа мъжете или жените си, се събират помежду си като Миролюба Бенатова и Виктор Николаев.

Остава само да започнат първото предаване за сезона и от хола си, излегнали се на дивана.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *