HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тотален ужас! Изоставена любовница откъсна скалпа и отряза едната гърда на своя съперничка минути преди опелото ѝ (СНИМКИ)

Жена от Оклахома бе призната за виновна в това, че е рязала части от трупа на интимна приятелка на свои бивш приятел само минути преди опелото ѝ. Тя е осъдена на 16 години лишаване от свобода. 29-годишната Шаяна Лорън Симс пледира невинна по обвиненията в неоторизирано отстраняване на части от тяло, кражба, укриване на откраднати вещи и първа степен грабеж, пише в. “Дейли Мейл”, цитирано от Блиц. Обвинението обаче се позова на 12 свидетели, които бавно сглобиха пъзела как Симс се е сближила с най-близките на починалата Табата Линч, уверявайки семейство и приятели, че тя е опитен гримьор, който иска да помогне за подготовката на трупа ѝ преди опелото.

Мъжът, който Линч и Табата не могли да побделят

Вместо да помогне, свидетелстваха приятели, Симс е отрязала части от жертвата, откраднала ѝ обувките и е накълцала лицето на жената минути преди опелото. Съдя Кели Грийноу от районния съд в Тулса реши, че Симс трябва да лежи седем години за кражбата, пет години за незаконното отстраняване на телесни части на мъртъв човек, две години за укриване на откраднати вещи и една година за неразрешена дисекция, както и една година за смущаването на погребението.   „Гримът бе размазан по цялото ѝ лице. Косата ѝ бе навсякъде”, разказа майката на покойната в съда.

Две служителки на погребалното бюро също разказаха за ужаса. Директорът на Бюрото Робърт Гарнър разкри как двете момичета са дошли в офиса му и са казали, че някой е „изтръгнал голям кичур коса” от главата на жената и го е захвърлил на пода.   На свой ред мениджърът по поддръжката разказа как е видял, че едната гърда и единия пръст на краката на жената са отрязани. Тези телесни части така и не бяха намерени.   След злодеянието Симс е арестувана в апартамента на покойната.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *