Тотална мистерия! Руски сенатор почина в банята, дъщеря му го жали приживе, а самият той предсказва смъртта си (СНИМКИ)

По информация на „Фонтанка“, днес вечерта в Кировски район на Санкт Петербург е била извикана линейка.

Оказало се, че пациентът е сенатор от Петербург в Съвета на федерацията. По уточнени данни, става дума за Вадим Албертович Тюлпанов. Той се е подхлъзнал в банята и си е ударил главата. На мястото на инцидента е пристигнал председателят на Законодателното събрание на Санкт Петербург Вячеслав Макаров и ръководството на органите на реда на града. Във връзка с нещастния случай е започната доследствена проверка.

На мястото работят криминалисти и специалисти в сферата на съдебната медицина. Установяват се всичките обстоятелства около случилото се. Въз основа на резултатите на проверката ще бъдат предприети съответните процесуални действия.

Вадим Тюлпанов е бил председател на петербургския парламент от 2003 до 2013 година. Той е избран за сенатор в Съвета на федерацията (горната камара на руския парламент) през 2011 година. През 2014 година е започнал да представя в горната камара интересите на Ненецкия автономен окръг. Интересно е обаче, че бременната му дъщеря е публикувала в социалните мрежи печален пост часове преди смъртта на баща си.

Дъщерята на сенатора Вадим Тюлпанов – Милана няколко часа преди кончината на баща си е публикувала печален пост в социалните мрежи. В него съпругата на футболиста Александър Кержаков, която чака дете от него, пише за това, колко е важно да се ценят близките хора и колко крехък е светът.

„Колко е крехък света и живота е крехък, ще разбереш това само тогава, когато дойде часът на загубата“, пише Милана. Когато сълзата докосне окото. Започни да цениш още сега това, което имаш. И помоли Господ да пази семейното огнище, семейството, децата. Малкото приятели, родителите, които си обиждал, когато не те е било грижа. Поискай здраве, дълги години, за да си винаги в душите им. За да осъзнае всеки преди да дойде печалния час. Колко е крехък света и живота е крехък. Разбери го сега, а не тогава“, гласи постът й.

Мистерията не свършва до тук.

Три дни преди смъртта си Тюлпанов е публикувал много странен туит. От летището в Самара 52-годишният политик е публикувал снимка, надпис на която гласи: „Удариха ме с дъска, лежа в болка и тъга“. Това е и последният пост на политика преди той нелепо да загине в банята си.

Източник: Блиц

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *