Трагедията е неописуема! Изплуваха зловещи подробности за загиналите при зверската катастрофа край Слънчев бряг мъже (СНИМКА)

Двамата мъже, които загубиха живота си в зверската катастрофа на пътя за Несебър, били колеги и споделяли общо хоби, твърди “Флагман”. По непотвърдена до момента информация 44-годишният Красимир Пеев и приятелят му, който е шофирал автомобила – 36-годишният Григор Керчев, отивали на лов рано сутринта – хоби, което двамата практикували от години.

Григор загубил контрол над „Опела”, който управлявал и обръщайки колата отнесъл стълб и 3 крайпътни дървета. Инцидентът е станал в условията на гъста мъгла и затруднена видимост.  Двамата приятели загинали на място, а на дошлите екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ се наложило да режат смления „Опел”, за да извадят телата им.

„Голяма трагедия и двамата бяха изключително качествени хора и приятели. Село Оризаре загуби много свестен съсед, баща и човек! На Гришо преди 2 години му се роди дъщеричка. Сега тя остава без своя татко! Съболезнования към семейството и на двамата. Да почиват в мир!”, коментираха познати на двамата ловджии.

Все още не са установени причините, довели до фаталния край на двамата приятели. По всяка вероятност комбинацията от несъобразена скорост и ужасяващо гъстата мъгла в ранните часове на деня е била достатъчна предпоставка возилото да излезе извън контрол и да се удари жестоко в стълба.  Към момента обаче все още не е изключена и хипотезата за техническа повреда в автомобила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *