HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

ТРАГЕДИЯТА Е НЕОПИСУЕМА! 4-г. дете почина от глад до трупа на майка си

Четиригодишно момченце почина от глад две седмици, след като майка му внезапно умряла. Малкият Чадрак Муло не могъл да се обади за помощ или да се нахрани сам, тъй като е болен от аутизъм и има сериозни проблеми със слуха, пише британското издание „Гардиън”.

Детето било открито в семейния апартамент в Източен Лондон, прегърнало тялото на мъртвата си майка. Това се случило, след като учителите му се обезпокоили, че седмици наред то не се е появява в училище. „Смятаме, че малкият Чадрак е живял сам в дома около 14 дни след смъртта на майка си”, каза Мари Хасел от полицията, пише Нова тв.

Тя поясни, че майката Естер Екети-Муло е починала внезапно от епилептичен припадък в първите дни на октомври миналата година. А Чадрак, който страдал от проблеми с усвояването на информация и имал аутизъм, останал сам в апартамента с тялото на майка си, неспособен да се погрижи сам за себе си, нито да се обади за помощ. Той умира от дехидратация и глад. „Толкова е тъжно. Можех да бъда неговият спасител. Естер беше добра и мила жена, а синът й беше много сладко дете. Ние трудно общувахме с тях”, споделя съседът Джъстин Кинг за “Ивнинг Стандард”.  По информация на “Дейли Мирър”, Естер е дошла във Великобритания от Конго.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *